fbpx

Besökare Lergökarallyt

 Södra Sveriges största veteran & sportbilsrally

Välkommen att besöka Lergökarallyt Lördag 17 Augusti 2024!

 

Målgång sker på Enoch Thulins flygplats ca 10.30. Sundets Pärla veteranlastbilsträff kommer även att gå parallellt med Lergökarallyt. Lördagen är något av en klassikerdag med mängder av fina bilar, även sportbilar och jänkare från förr finns till beskådan.

PROGRAM LÖRDAG

09.00 Grindarna öppnar på Enoch Thulins Flygplats utanför Vallåkra/Landskrona. Kom och titta på ”Classic Day”. Start med ”Bilsport Classic Hot Rod Parade & Show”. Målgång av alla veteranlastbilarna i Sundets Pärla – Veteranlastbilsträff och Lergökarallyt som är södra Sveriges största veteran- och sportbilsrally. Utställning av alla fina fordon när de gått i mål på flygrakan. Fynda bland utställarna i flyghangarerna eller på den stora företags-/mässgatan utomhus som är över en kilometer lång. Ta en glass, en kopp kaffe, ät godis och en god bit mat från flera olika foodtrucks och matställen som finns på området. Passa också på att titta på Landskrona Flygklubbs flygplan.

10.00 Jurybedömning av utställningsbilar som står i företagsmontrar och klubbmontrar. Stå kvar på era platser, juryn går runt. Föranmälan sker via hemsidan där ni berättar var ni står.

Ca 10.15 Målgång av Bilsport Classic Hot Rod Parade & Show. Alla hot rods parkerar på asfalten på flygrakan. Juryn väljer ”Top Ten”.

10.30 Målgång av Lergökarallyt med över 400 fina klassiska entusiastbilar, sportbilar och amerikanska bilar och veteranlastbilarna i Sundets Pärla – Veteranlastbilsträff som fyller hela flygrakan.

13.00 Bilweb Auctions med Michael Luft i spetsen värderar bilar framme vid rampen. Bilweb Auctions har specialiserat sig på försäljning av veteranbilar, entusiastbilar och sportbilar för samlare och bilentusiaster. Välkommen fram med din entusiastbil.

14.45 Rullande prisutdelning över rampen/scenen ”Top Ten” Bästa Hot Rods.

15.00 Prisutdelning för deltagarna i Sundets Pärla –Veteranlastbilsträff.

15.15 Prisutdelning Lergökarallyt.

17.00 Vallåkraträffen stänger för dagen, välkommen tillbaka imorgon. Vill du veta vad som händer under söndagen. Klicka här för söndagsprogram

Biljetter:

KÖP DIN BILJETT HÄR!

Lördag: 09.00 – 17-00.
Dagsbiljett vuxen: 220 kr
Helgbiljett vuxen: 380 kr
Barn under 15 år gratis. Endast i målsmans sällskap. Gratis programtidning så länge lagret räcker.

Hitta till Enoch Thulins flygplats, klicka här:

 

 

Följ Lergökarallyt via facebook!

Film från Lergökarallyt

Aktiviteter vid målgången på Enoch Thulins flygplats

1 kilometer lång företagsgata

Passa även på att fynda på den 1 kilometer långa företagsgatan. Flera av landets ledande företag inom bilhobbyn finns på plats och har försäljning till bra priser.

Sundets Pärla – Veteranlastbilsträff

Skandinaviens största veteranlastbilstidning Klassiska Lastbilar som är arrangör välkomnar alla bilar till och med 1992 års modell. Årets runda startar i Ängelholm. En del av Lastbilarna kommer att presenteras vid starten men också vid målgången på Vallåkraträffen. Det kommer att bli frågor på vägen under den fina rundan i NV-Skåne. Se alla fina pärlor vid målgången.

Take a bite! - Njut av god mat på mattorget

Alla måste vi äta eller hur? Motorer och god mat tycker vi hör ihop. Kom och njut av mat och dryck från flera olika foodtrucks och restauranger.

The Keyman - Tillverkar nycklar till alla bilmodeller på plats

Bilsport Classic Hot Rod Parade & Show

Missa inte Bilsport Classic Hot Rod Parade & Show! Alla fina Hot rods kommer att parkera längs med hela flygrakan.

ENOCH THULINS FLYGPLATS

RIng oss

070-5500014

KONTAKTA OSS VIA MEJL

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna om Lergökarallyt. Fyll i ditt namn och din E-postadress här intill.